Witam Tutaj każdy z was może ogłosić ile go nie będzie (minimum tydzień można ogłosić)
więc ja ogłaszam iż do może mnie nie być teraz 2 tygodnie nawet muszę jechać odwiedzić dalekich krewnych do 2 tygodni jestem z powrotem
Я передаю привет кто угодно кто читает то что здесь написано
Pozdrawiam każdego kto czyta to co jest tu napisane
_______________________________________________________________________________________________
В игре выступает под ницкем СоФтТрОЯн.ЭксЭ
W grze występuje pod nickiem SoFtTrOjAn.ExE
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4650 polecam
WoG
tez moge oglosic ze mozliwe ze w lipcu albo sierpniu nie bedzie mnie z 2tygodnie bo jade do kuzynki do Czech i odrazu do Pragi :D
Spamer
Mnie nie bedzie minimum tydzień... Kiedyś...
mnie nie bedzie w czerwcu 3 dni
eee minimum tydzień jak pisałem w 1 poście ale to już tam to przepuszczę następny post kasacja jak będzie choćby sekunda poniżej tygodnia
/Soft
Witam ogłaszam iż przez że dobrze bronię mam teraz złamany mały palec lewej ręki przez mam gips i do dyspozycji 8 palców w grze jak mniue zobaczycie to będzie cud bo nie wiem jakbym miał grać 8 palcami szczególnie że ja do ruchów mam wyćwiczoną lewą ręke lecz na forum będe
aha gips mam do 20 czerwca (2tygodnie)
Я передаю привет кто угодно кто читает то что здесь написано
Pozdrawiam każdego kto czyta to co jest tu napisane
_______________________________________________________________________________________________
В игре выступает под ницкем СоФтТрОЯн.ЭксЭ
W grze występuje pod nickiem SoFtTrOjAn.ExE
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4650 polecam
RuSeK napisał:
Witam ogłaszam iż przez że dobrze bronię mam teraz złamany mały palec lewej ręki przez mam gips i do dyspozycji 8 palców w grze jak mniue zobaczycie to będzie cud bo nie wiem jakbym miał grać 8 palcami szczególnie że ja do ruchów mam wyćwiczoną lewą ręke lecz na forum będe
aha gips mam do 20 czerwca (2tygodnie)
Wybacz, będe okrutny ale;
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
POŚWIĘCENIE
haha poświęcenie ale obroniłem bramkę i trwałem do końca gry 2 z okłu 50 strzałów (luyb więcej)przeleciało tylko /Soft